Vi tar hand om dina finaste saker

Känn dig trygg med att vi tar hand om dina allra finaste kläder, skor och accessoarer på ett sätt som de förtjänar. Vi lägger stor vikt på att presentera våra produkter på ett attraktivt och inspirerande sätt till våra kunder.

det här kan du sälja

Vi tar emot moderna kläder, skor och accessoarer från välkända varumärken och det bästa från kedjorna. Vi säljer ett handplockat urval baserat på trender, kvalitet och skick i rådande säsong.

Läs mer

Så funkar det

Du plockar ut dina guldkorn och fyller vår påse med produkter med ett förväntat försäljningsvärde över 150kr. Efter att du beställt upphämtning kan du luta dig tillbaka och låta oss göra resten.

Läs mer

Beställ din påse

Det ska vara enkelt att sälja second hand och därför samarbetar vi med Budbee som hämtar din påse direkt utanför din dörr. Vi hämtar i dagsläget i alla större städer med klimatkompenserat bud.

Beställ påse

Bli premiumsäljare och

Få mer pengar tillbaka

När du lämnar attraktiva produkter hos oss som matchar det våra kunder efterfrågar kan du bli erbjuden att bli premiumsäljare hos oss vilket innebär att du kostnadsfritt kan beställa våra påsar och får en större del av försäljningen tillbaka

Läs mer