Såhär funkar det

Det ska vara enkelt att sälja secondhand

Så här säljer du med vinterie

Vi erbjuder idag hämtning i många av Sveriges större städer men vi jobbar med att utöka våra upphämtningsområden. Här ser du om vi hämtar hos dig och beställer en påse. När vi skickat ut en påse till dig fyller du den med ett noga urval av kläder, skor och accessoarer i fint skick. För att boka en upphämtning klickar du här

När vi mottagit dina produkter gör vi ett urval baserat på vad vi tror att vi kan sälja hos oss. Varorna registreras, prismärks efter skick och aktualitet, fotograferas och läggs upp i vår webbshop. Du får en uppdatering från oss när din påse nått vårt lager, när vi gjort ett urval av produkter och när vi avslutat din försäljning. 

Vi behåller dina saker i max 90 dagar och efter avslutad försäljning kan du välja att vi skickar tillbaka dina osålda varor mot en fraktavgift eller om du önskar att vi skänker dessa till välgörenhet. När alla kläder är sålda eller borttagna från butiken kan du välja att få dina pengar utbetalda alternativt om du vill använda dem för att handla hos oss.

Vad tjänar jag som säljare?

Vi säljer på kommission vilket betyder att du som kund får betalt i efterhand för de varor som sålts. Du får 40% av försäljningspriset och på produkter som säljs med ett värde över 500kr får du 60% på överstigande del. För varje plagg vi lägger ut i vår webbshop tar vi en annonseringskostnad på 10kr.  

Bli premiumsäljare hos oss

Vi är måna om att skapa ett attraktivt sortiment till våra modemedvetna och stilsäkra kunder. Därför vill bli erbjuda dig som skickar in eftertraktade produkter som säljer bra hos oss en extra bra deal. Efter ett par inlämningar med hög kvalitet kan du därför bli erbjuden att bli premiumsäljare hos oss vilket innebär att du får mer pengar tillbaka på din försäljning. Som premiumsäljare får du 50% tillbaka på din försäljning och hela 70% på de delar som överstiger 500kr per sålt plagg. Dessutom får du som premiumsäljare alltid kostnadsfria påsar.

Här hittar du våra fullständiga försäljningsvillkor.