Det här kan du sälja hos oss

Vi tar emot moderna kläder, skor och accessoarer av hög kvalitet och i fint skick. Vi säljer ett handplockat urval av välkända varumärken och det bästa från klädkedjorna i rådande säsong och trender. Allt i fint skick och med bra kvalitet.

Just nu tar vi emot höst- och vinterkläder!

Tänk på följande när du fyller din påse

 • Det du säljer med oss bör inte vara äldre än 2-3 år för att fortfarande vara modernt och i bra skick (här kan vi göra undantag för mer klassiska produkter) och ha ett förväntat försäljningsvärde på över 150kr.

 • Syna dina saker noga och skicka inte in någonting som är noppigt, trasigt eller smutsigt. På dessa saker erbjuder vi inte någon retur utan de skickas direkt till återvinning. Består din påse av mer än 5 sådana plagg tar vi ut en hanteringsavgift på 150kr.

 • Tvätta dina kläder innan du skickar dem till oss. Även plagg som har legat ett tag kan behöva tvättas om för att kännas fräscha och redo för försäljning.

 • Innan du skickar in dina skor ska dessa rengöras noga. Vi säljer endast skor som är i nyskick eller mycket fint använt skick och inga slitna skor som är i behov av att sulas om eller liknande.

 • Fyll din påse med 5 eller fler plagg för att undvika onödiga transporter

  Vi tar emot

  Attraktiva damplagg så som byxor, tröjor, ytterplagg, blusar, skjortor, kjolar, jeans, och klänningar. Accessoarer såsom halsdukar, solglasögon, smycken, handväskor och skärp. Skor i väldigt fint skick.

  Vi tar inte emot

  Vintage eller retrokläder, äkta päls, märkeskopior, natt-och underkläder, sport-bh, badkläder, bal- och bröllopsklänningar.

  Varumärken vi gärna tar in

  ARKET, FILIPPA K, HM TREND, COS, ACNE, ZARA, RODEBJER, SAMSOE SAMSOE, GANNI, OTHER STORIES, GINA TRICOT PREMIUM, TOTEME, NEO NOIR, SECOND FEMALE, CHIMI EYEWEAR, CELINE, BLUE BILLIE, SOFT GOAT, DAGMAR, CAROLINE SVEDBOM, AXEL ARIGATO, AIMN, RÖHNISCH MED FLERA.

  Är du osäker på vad du kan sälja hos oss är du välkommen att kontakta oss på info@vinterie.se eller via DM på instagram, bifoga gärna bilder om det är något särskilt plagg du undrar om.